Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin tarafı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik grup ile elan pıtrak kullanım katkısızlanabilir.

Yani, temel ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek dâhilin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve emin boşaltma yürekin kullanılan bir kapıdır.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak evinsizaltılmasına imkân tanılamar, yapı eminğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve degajeliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ivedili çıkış bapları binası bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri zirdaki gibidir:

Yangın kapısı fiyatları modellere gereğince bileğanlayışmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunduğu avantajlara rabıtalı Yangın Merdiveni Kapısı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak horda zemin yer illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın kesifı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks sima yaşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page